Město Ostrov finančně ocenilo úspěšného cyklistu Martina Čechmana

26.08.2016 9:17

Finanční dar ve výši 15 000 korun obdržel od starosty města Ostrov Pavla Čekana úspěšný juniorský dráhový cyklista Martin Čechman.

Město Ostrov finančně ocenilo úspěšného cyklistu Martina Čechmana
Foto: Ostrov.cz
Popisek: Ostrov

Rodák z Ostrova přivezl v červenci z mistrovství světa stříbrnou a z mistrovství Evropy dvě zlaté medaile. Dar města doplnil částkou 10 000 korun i finanční dar Ostrovské teplárenské, který Martin Čechman převzal z rukou ředitele teplárny Radka Havlana.

Mistrovství Evropy juniorů v dráhové cyklistice vyhrál sedmnáctiletý ostrovský rodák, závodící za tým Dukla Brno, hned ve dvou kategoriích. V italském Montichiari zvítězil jak ve sprintu, tak v keirinu. Hned v následujících dnech po triumfu v Itálii se Martin Čechman přesunul do švýcarského Aigle. Zde na mistrovství světa juniorů v dráhové cyklistice urval stříbrnou medaili. „Je to skvělý úspěch, na prvního Australana Conora Rowleyho jsem nestačil, ale přesto jsem z druhého místa nadšený. Je pro mě inspirací, jak se ještě zlepšit a třeba se za čtyři roky dostat na olympijské hry,“ okomentoval stříbrný medailista svůj úspěch. Ve sprintu se Martin Čechman na mistrovství světa umístil na páté příčce celkového pořadí chlapců juniorů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…