Město podpořilo projekty, které zviditelňují Olomouc

21.09.2017 14:29

Finanční podporu, která pomáhá ke zviditelnění Olomouce prostřednictvím veřejných projektů, předal úspěšným žadatelům primátor Antonín Staněk. Slavnostní podpisy smluv, které získaly podporu z rozpočtu města, se odehrály na olomoucké radnici.

Město podpořilo projekty, které zviditelňují Olomouc
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

„Podpora projektů a akcí, které dokáží prezentovat město na celostátní i mezinárodní úrovni nebo pomáhá při uskutečnění zajímavých investic, znamená skutečný přínos. Je smysluplné podpořit aktivity a činnosti, které mají spojitost s městem, a přispívají k oživení veřejného prostoru,“ uvedl při slavnostním podpisu smluv primátor města Antonín Staněk.

Projekty, s nimiž žadatelé uspěli, patří do grantové kapitoly Individuální dotace. Úspěšným žadatelům byla aktuálně rozdělena podpora ve výši 850 tisíc korun z celkově alokované částky ve výši 3,8 milionu korun.

Veřejná finanční podpora paří projektům:

T.T. TRADE - VÍTKOVICE – OK DANCE OPEN 2017
Otevřená mezinárodní taneční soutěž o body do světového žebříčku pro děti od 8 let po dospělé. Akce, která se na Výstavišti Flora Olomouc odehrála letos v květnu, se skládá celkem z osmi mezinárodních soutěží. Součástí letošního 5. ročníku bylo i mistrovství Evropy ve standardních tancích, které se v České republice uskutečnilo vůbec poprvé.

FK SLAVONÍN - REKONSTRUKCE UMĚLÉHO HŘIŠTĚ FK SLAVONÍN
Předmětem projektu je rekonstrukce umělého povrchu hřiště kopané ve sportovním areálu FK Slavonín. Stávající umělý trávník byl položen v roce 2009 a v současné době je již za hranicí životnosti. Cílem projektu je zajištění sportovního vyžití všech místních sportovních oddílů, zájmových celků a rovněž také zapojení široké veřejnosti.

AGRÁRNÍ KOMORA OLOMOUCKÉHO KRAJE - DOŽÍNKY OLOMOUCKÉHO KRAJE
Projekt obnovené tradice. Dožínky hostilo Výstaviště Flora Olomouc na počátku letošního září. Součástí akce byl bohatý kulturní a doprovodný program, kde nechyběly ukázky lidových tradic, workshopy pro děti či ukázky historické zemědělské techniky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…