Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy: Erasmus+ slaví třicet let

15.05.2017 15:14

V roce 2017 slaví Evropa 30 let existence programu Erasmus. Dům zahraniční spolupráce, který je národní agenturou programu Erasmus+ naplánoval řadu oslav a aktivit, z nichž některé pořádá společně Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, které je jeho zřizovatelem.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy: Erasmus+ slaví třicet let
Foto: msmt.cz
Popisek: MŠMT - logo

Ústřední akce Můj Erasmus se uskuteční 18. 5. 2017 na Kampě za účasti ministryně Kateřiny Valachové. Akce je určena odborné i široké veřejnosti a jejím smyslem je propagovat současný program Erasmus+.

K 30 letům byla spuštěna speciální webová stránka https://mujerasmus.cz, na které jsou průběžně zveřejňovány detaily k připravovaným akcím. Součástí webu je i sekce Vaše příběhy, věnovaná krátkým medailonkům minulým účastníků programu Erasmus a novinkou je online aplikace Váš příběh, pomocí které mohou návštěvníci webu zveřejnit svůj vlastní Erasmus příběh.

Současně byla spuštěna propagační akce Erasmus+ panenky s podtitulem Nesedávej v koutě…vydej se do světa! Pod hashtagem #mujerasmus je na webu, Instagramu, Twitteru a Facebooku možné sledovat pouť 30-ti panenek, které v průběhu roku 2017 vycestují do zahraničí spolu s účastníky programu Erasmus+.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …