Mladá Boleslav: Azylové středisko Naděje stále shání zimní boty a rukavice

02.03.2018 9:16

Azylové středisko naděje, které se v Mladé Boleslavi stará o lidi bez domova, shání pro své klienty zimní obuv. Prosí veřejnost o pomoc, vyřazené pánské zimní boty všech velikostí mohou lidem bez přístřeší pomoci překlenout stávající mrazivé období, které pro ně bývá kritické.

Mladá Boleslav: Azylové středisko Naděje stále shání zimní boty a rukavice
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Obuv mohou lidé donést přímo do mladoboleslavské pobočky Naděje, která sídlí ve Štyrsově ulici 918. "Věřím, že Boleslaváci opět pomohou potřebným, při předchozích sbírkách se to vždy povedlo," uvedla náměstkyně primátora Zdeňka Veškrnová, která má sociální oblast v gesci. Kromě bot zde uvítají i veškeré další zimní oblečení, především rukavice, bundy a podobně.

"Kapacita naší noclehárny je v těchto extrémně chladných dnech opravdu plná, lidé také hojně využívají možnosti denního centra, kde mohou přečkat den v teple," uvedl vedoucí boleslavské Naděje Tadeáš Hrabovský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Černice rozšíří sportovní areál o moderní hřiště s umělým trávníkem

10:23 Plzeň: Černice rozšíří sportovní areál o moderní hřiště s umělým trávníkem

Rozšíření sportovního areálu se dočkají obyvatelé Černic. Osmý městský obvod tam ve spolupráci s měs…