Mladá Boleslav: Uzavírka Ptácké ulice změní 11 dálkových autobusových linek

01.03.2018 10:48

Od pondělí 5. března bude uzavřena střední část Ptácké ulice v Mladé Boleslavi. Linky, které tudy pravidelně projíždí ve směru z centra, pojedou v objízdné trase přes Staroměstské náměstí.

Mladá Boleslav: Uzavírka Ptácké ulice změní 11 dálkových autobusových linek
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Linky 260001 Kadlín; 260002 Krpy; 260004 Hrušov; 260010 Benátky nad Jizerou; 260030 Žebice; 260570 Bezdědice; 260812 Praha; 260850 Březinka; 260860 Prodašice; 260960 Horní Cetno; 260992 Dražice tak vynechají zastávku Mladá Boleslav, Jaselská VZP a dočasně budou zastavovat v náhradní zastávce Mladá Boleslav, 9. května, u parkoviště. Ta je umístěna v zastávkovém zálivu mezi budovou magistrátu a zdejšími parkovišti. Na příjezdu do Mladé Boleslavi se u těchto linek nic nemění a pojedou jako obvykle okolo zimního stadionu a Viničnou ulicí.

Po dobu uzavírky je zrušena zastávka Mladá Boleslav, Česana, cestující musí využít následující zastávky svých linek, například Akuma nebo Podolec. Pro linku 260570 do Katusic a Bezdědic je s ohledem na další připravovanou uzavírku v Koněvově ulici vydán výrazně upravený výlukový jízdní řád. Všechny spoje budou jezdit okolo hlavního nádraží delší trasou a vybrané spoje tak mohou mít o pár minut jiné odjezdové nebo příjezdové časy. Do Mladé Boleslavi přijedou všechny spoje jednotně okolo Akumy a dále přes stanice Viničná a U Sportu.

Linek ve směru k Čisté, Bělé pod Bezdězem nebo Bítouchovu se uzavírka Ptácké ulice nedotýká a jezdí podle svých platných jízdních řádů. Předpoklad trvání uzavírky je do poloviny září.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …