Mladá Boleslav: Na Staroměstské náměstí přivezli vánoční strom

19.11.2020 16:43

Na Staroměstské náměstí byl ve středu 18. 11. dopraven vánoční strom. Čtrnáctimetrový smrk věnovala městu rodina Prchlíkova z Bakova nad Jizerou.

Mladá Boleslav: Na Staroměstské náměstí přivezli vánoční strom
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Vzhledem k mimořádným opatřením kvůli koronaviru se letos nebude konat slavnostní rozsvícení stromu pro veřejnost. Strom bude rozsvícen během posledního listopadového víkendu a veřejnost si tento moment bude moci následně prohlédnout na videozáznamu v neděli 29. listopadu v 17:30.

Při příjezdu nákladního vozu s vánočním stromem na Staroměstské náměstí regulovala na místě dopravu městská policie. Lesáci ve spolupráci se společností Compag a potřebnou technikou poté strom přizpůsobili pro usazení v připraveném otvoru na ploše náměstí.

Videozáznam z rozsvícení stromu bude ke zhlédnutí na facebooku a youtubovém profilu projektu Scény 2020 a prostřednictvím První boleslavské TV. Podrobnosti k tomuto tématu i letošní podobě adventu v Mladé Boleslavi budou zveřejněny na webu města v příštím týdnu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…