Mladá Boleslav: Žádosti o dotace na sportovní činnost mládeže se budou podávat elektronicky

09.11.2020 16:43

Také v roce 2021 bude město poskytovat dotace pro volnočasovou činnost mládeže. Na svém první listopadovém jednání to schválila rada města, jak potvrdil náměstek primátora Daniel Marek, který má tuto problematiku v gesci.

Mladá Boleslav: Žádosti o dotace na sportovní činnost mládeže se budou podávat elektronicky
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Poskytnutí dotace je podmíněno prokazatelnou soustavnou a pravidelnou činností, zejména účastí v soutěžích v roce 2020 v kategoriích přípravek mládeže až juniorů (do 19 let) ve sportovních organizacích a dalších subjektech, působících v oblasti sportu mládeže v našem městě," upřesnil. Novinkou je, že se tyto žádosti budou podávat elektronickou formou.

Předpokládaný celkový objem finančních prostředků vyčleněných na dotační program pro podporu sportovní činnosti mládeže na rok 2021 činí 10 milionů korun. Podané žádosti projednává komise tělovýchovy a sportu, o přidělení dotace rozhoduje rada města (do výše 50 tisíc korun), vyšší dotace musí schválit zastupitelé.

Anketa

Bude Joe Biden dobrý prezident USA?

10%
90%
hlasovalo: 10541 lidí

Dotace nebude poskytována subjektům nebo jejich částem (např. oddílům), které mají pouze sídlo v Mladé Boleslavi, ale působí mimo Mladou Boleslav.

Prostředky mohou být poskytnuty jen na základě žádosti, která se podává pouze v elektronické podobě prostřednictvím dotačního portálu GRANTYS na webové adrese ZDE a musí být vyplněna ve všech požadovaných položkách.

Žádosti lze podávat prostřednictvím dotačního portálu nejpozději do 4. února 2021 do 14 hodin.

„Od letošního roku bude možné podávat žádosti online, mám z toho radost, protože žadatelům ušetříme cestu na úřad. Portál Grantys pak také umožní celkově snadnější způsob zpracování žádostí,“ dodal náměstek Marek.

Bližší podrobnosti ohledně vyhlášeného programu najdete společně s manuálem systému Grantys pro žadatele a příjemce grantu v přílohách, stejně tak na webu města v sekci dotace a granty ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…