Mladá Boleslav: Nový odbočovací pruh u Škoda Muzea už je dokončen

11.07.2017 16:03

Řidiči už mohou plně využívat nový odbočovací pruh na světelné křižovatce u Škoda Muzea a Bondy centra na třídě Václava Klementa.

Mladá Boleslav: Nový odbočovací pruh u Škoda Muzea už je dokončen
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Dosud zde byl oficiálně pruh jen jeden pro odbočení i jízdu rovně, řidiči se zde však živelně řadili do dvou front a často zde docházelo k nepříjemným situacím včetně drobných nehod.

Aby zde mohl pruh oficiálně vzniknout, musel být odstraněn křovinatý pás v sousedství parkoviště u Škoda Muzea. "Díky tomu je nyní možné rychlejší napojení na Severovýchodní tangentu. Stavba trvala tři týdny a patří ke skupině projektů, na kterých spolupracuje město Mladá Boleslav s firmou Škoda Auto. Ty byly obsaženy ve smlouvě o spolupráci, kterou vedení města a automobilky podepsalo letos v březnu," vysvětlil primátor Mladé Boleslavi Raduan Nwelati.

Nový odbočovací pruh slouží svému účeli

Mezi tyto projekty patří i další úpravy křižovatek na třídě V. Klementa, které se chystají v letech 2017 a 2018. Jedná se o nová řešení křižovatek s s ulicemi Husova (formou světelné křižovatky) a Laurinova (formou odbočovacího pruhu).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Sokolov: Strážníci a policisté chystají společnou preventivní akci, zaměřenou na správné parkování

19:06 Sokolov: Strážníci a policisté chystají společnou preventivní akci, zaměřenou na správné parkování

Špatně zaparkovaná auta. Problém, který strážníci i policisté musí v Sokolově řešit čím dál tím čast…