Mladá Boleslav: Při očiště města bylo za měsíc odvezeno téměř 100 tun odpadu

14.04.2018 21:12

Jaro je v plném proudu a pracovníci s technikou firmy Compag jsou v neustálém pohybu. Za měsíc, který uplynul od zahájení jarní očisty, byly krom části městských ulic vyčištěny i příměstské části Chrást a Debř. Během tohoto víkendu bude čištěna lokalita Sahara. Za uplynulé období bylo z městských chodníků, komunikací a ploch odvezeno téměř 100 tun odpadu. Očista města potrvá až do 25. května.

Mladá Boleslav: Při očiště města bylo za měsíc odvezeno téměř 100 tun odpadu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Na jaře jsou obsluhovány příměstské části postupně velkoobjemovými kontejnery. Během tohoto víkendu mohou do těchto kontejnerů ukládat odpad občané  příměstských častí Chrást, Podlázky a Michalovice.

Ve městě probíhají i další práce, které byly stanoveny komisí při kontrole jarní očisty. Tak vznikly také tři oficiální zpevněné zkratky dlouhé celkem téměř 100 metrů v ulici 17 listopadu.

K nejdůležitějším úkolům současného období bude pro Compag sečení trávy a zálivka zeleně. Připraveno je 11 sekaček, více jak 15 křovinořezů, pět kropících vozů a dva svozové vozy pro odvoz posečené trávy. Na sečení trávy se bude podílet téměř 50 pracovníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

13:05 Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

V úterý 7. května odstartovaly bourací práce na hlavní budově Carimexu známého také jako Skleněné pe…