Mladá Boleslav: Strážníci pomáhají řešit i drobné závady a nedostatky

28.02.2016 7:31

Strážníci městské policie kromě odhalování různých přestupků a jejich řešení provádí dohled nad veřejným pořádkem. Zjišťují, nebo přijímají oznámení o různých závadách na veřejně prospěšných zařízeních či mobiliáři města a činí opatření k nápravě nebo přímo jejich opravě.

Mladá Boleslav: Strážníci pomáhají řešit i drobné závady a nedostatky
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

V pátek tak strážníci řešili osm různých závad. Například před osmou hodinou ranní oznámil telefonicky občan, že opět nefunguje výtah v Ptácké ulici. Operační důstojník o závadě informoval servisní firmu a výtah byl do dvaceti minut opraven. Ve dvou případech strážníci zjistili nepořádky v různých částech města, které budou následně uklizeny alternativně potrestanými občany.

Dále v parku na Českobratrském náměstí posprejovaný odpadkový koš, poškozená dlažba na chodníku na Staroměstském náměstí, díra ve vozovce v Železné ulici, vyvrácené obrubníky na parkovišti na Komenského náměstí a špatně viditelné vodorovné dopravní značky na Českobratrském a Mírovém náměstí.

Uvedené závady byly postoupeny příslušným firmám, které zajistí opravu či nápravu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Smíchovskou lávku dostalo město od Prahy bezúplatně

13:05 Mladá Boleslav: Smíchovskou lávku dostalo město od Prahy bezúplatně

Smíchovská lávka, jejíž část loni Mladá Boleslav zachránila před sešrotováním, je nyní oficiálně maj…