Mladá Boleslav: Vychází aktualizovaný Katalog sociálních služeb

14.02.2024 19:06 | Tisková zpráva

Právě vychází aktualizované vydání Katalogu sociálních služeb města Mladá Boleslav pro roky 2024 a 2025. Katalog je tentokrát kromě aktualizace kontaktů doplněn o nově vzniklé organizace (popř. služby) a obsahuje adresář všech dostupných sociálních a návazných služeb v Mladé Boleslavi.

Mladá Boleslav: Vychází aktualizovaný Katalog sociálních služeb
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Aktualizované vydání zahrnuje i některé ze sociálních služeb (zejména pobytových) v okolí města, které jsou především zaměřeny na seniory a na osoby se zdravotním postižením. Katalog představuje přehledným způsobem zpracovaný souhrn organizací a institucí v této oblasti, s potřebnými kontakty a stručně vyjádřeným spektrem činnosti.

Anketa

Má Evropa přejít na válečnou ekonomiku, aby se ubránila Rusku?

6%
93%
hlasovalo: 46085 lidí

V průběhu února je k dostání na podatelně magistrátu, na odboru sociálních věcí, v Infocentru MB, v komunitním centru Klementinka, v městské knihovně, na Úřadu práce, v domech s pečovatelskou službou, na poliklinice Modrá hvězda, ve středisku výchovné péče, v Klaudiánově nemocnici, na pracovišti ZP Škoda a u poskytovatelů sociálních služeb.

„Chceme, aby lidé v jedné tiskovině měli srozumitelný a kompletní přehled o všech poskytovaných službách, které můžete potřebovat ve své životní situaci vy nebo vaši blízcí, a to nejen přímo v Mladé Boleslavi, ale i v okolním regionu. Našim cílem je pomoci každému, kdo se ocitne v tíživé životní situaci, a proto jsme katalog koncipovali co nejsrozumitelněji. Pevně věřím, že tato publikace bude užitečným průvodcem v systému sociálních služeb v Mladé Boleslavi a zároveň bude i dobrým pomocníkem,“ upřesnila náměstkyně primátora Miroslava Kašpárková.

PDF verzi katalogu najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

22:05 Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

Pomoc s vyššími náklady při plánování prázdninových aktivit dětí. I to je jedním z cílů sociální pol…