Náchod: Parkoviště a zpevněné plochy na sídlišti u nemocnice a u hřiště pod MARIÍ

13.12.2015 7:30

V rámci projektu „Veřejná prostranství Náchod – parkoviště a zpevněné plochy u hřiště“ bylo na sídlišti u nemocnice v prostoru bývalé skládky odpadů postaveno nové parkoviště.

Náchod: Parkoviště a zpevněné plochy na sídlišti u nemocnice a u hřiště pod MARIÍ
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

V rámci projektu „Veřejná prostranství Náchod – parkoviště a zpevněné plochy u hřiště“ bylo na sídlišti u nemocnice v prostoru bývalé skládky odpadů postaveno nové parkoviště se 34 parkovacími místy se zpevněným povrchem z asfaltového betonu včetně osvětlení, dokončeno parkoviště v ulici Duhová s povrchem z betonové zámkové dlažby, propojena komunikace Růžová s přilehlým parkovištěm rampovým schodištěm v prostoru původního neoficiálního průchodu podél trafostanice a prodloužen chodník v prostoru dětského hřiště v centrální části sídliště.

Dále byla upravena stávající komunikace od Domova důchodců k novému sportovnímu hřišti pod objektem Domova pro seniory MARIE, v místě staré navážky bylo vybudováno parkoviště s 19 parkovacími místy s povrchem ze zámkové dlažby vsakovací, zpevněna přístupová cesta ke hřišti vedoucí ve stávající trase nezpevněné cesty, vystavěny chodníky a zpevněny plochy v areálu hřiště. Trasa chodníku ke hřišti je bezbariérová. Součástí prací byly i vegetační úpravy.

Stavební práce provedla firma STAVIBET s. r. o., České Meziříčí a celkové náklady představují částku ve výši cca 3,25 mil. Kč.

Projekt „Veřejná prostranství Náchod – parkoviště a zpevněné plochy u hřiště“, číslo projektu CZ.1.06/5.2.00/07.09811, je spolufinancován Evropskou unií - Evropským fondem pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu.

Od 10. 12. 2015 jsou parkoviště otevřena v režimu předčasného užívání a tudíž je mohou občané již plně využívat. Kolaudace je plánována do února 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…