Náchod: Po celoroční píli, pobavme se chvíli

11.06.2017 12:18

Vystoupení dětí z náchodských mateřinek, základních škol i umělecké školy, prezentace vodních záchranářů i techniky městské policie, koncert houslistky, vystoupení mažoretek a mnoho dalšího v třetím ročníku akce „Po celoroční píli - pobavme se chvíli", kterou pořádá Spolek rodičů a přátel školy při ZŠ T.G.Masaryka.

Náchod: Po celoroční píli, pobavme se chvíli
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Hřiště nad areálem „Masaryčky" bylo za krásného počasí plné dětí a rodičů. Spolek se za podpory dobrovolníků postaral i o občerstvení a souběžně  s programem organizoval drobné sportovní disciplíny pro děti i rodiče. Na ploše hřiště jste našli i laserovou střelnici z náchodského Déčka, ve které svoje střelecké umění zkusili i místostarostové Miroslav Brát a Ing. Jan Čtvrtečka.

„Je to velmi pěkná, již tradiční akce. Je hodnotná i tím, že si ji celou připravuje a organizuje Spolek rodičů a přátel školy pod předsednictvím člena městského zastupitelstva Petra Jiráska.  A tradičně této akci přeje i počasí, takže je jasné, že i „tam nahoře" našli rodiče a  přátelé školy podporu pro tuto akci", říká s úsměvem místostarosta Brát. Dodejme, že „chvíle"  na hřišti trvala až do večerních hodin, kdy program uzavřelo hudební vystoupení ROHOŘEZ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Unimo buňky do Těšnovic dodá firma ze Slovenska

16:14 Kroměříž: Unimo buňky do Těšnovic dodá firma ze Slovenska

Vítězné projekty loňského úvodního ročníku participativního rozpočtu nazvaného Vaše Kroměříž se blíž…