Náklaďáky komplikují dopravu v Jablonci

01.12.2016 13:41

Jablonec nad Nisou od včerejšího odpoledne zasypává sníh, od rána napadlo více než 13 cm těžkého mokrého sněhu. Dopravu ve městě, zejména na průtazích, komplikují kamiony a nákladní doprava. Od rána je ucpaná Pražská ulice a potíže jsou i na příjezdu od Liberce.

Náklaďáky komplikují dopravu v Jablonci
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

„Ucpané hlavní tahy komplikují dopravu i technice, která má sníh odklízet. V terénu jsou všechny vozy jabloneckých technických služeb, které zajišťují průjezdnost místních komunikací, aby nekolabovala autobusová MHD doprava,“ říká náměstek primátora Miloš Vele. Pokud to není nutné, žádáme občany aby nevyjížděli, případně, aby použili městskou hromadnou dopravu.
V terénu je nejen veškerá technika, ale také party ručních pracovníků včetně lidí zaměstnaní v režimu VPP.

Předpověď počasí hlásí na noc i silný vítr, preventivně proto bude zajištěný prostor kolem stromu na náměstí před radnicí. Bezpečnostní páska vymezí cca 12 m kolem smrku, kam by strom mohl spadnout. Prosíme občany, aby v zájmu vlastní bezpečnosti respektovali zákaz vstupu do vymezeného prostoru. Strom před radnicí zlomila vichřice v prosinci 2013.

Průběžné zprávy:

7:30 Jablonec nad Nisou - Během noci na prvního prosince napadlo v Jablonci nad Nisou 13 cm sněhu a stále sněží. Sníh je těžký a mokrý, padá zároveň s deštěm. Městské komunikace uklízí veškerá technika jabloneckých technických služeb, do práce nastoupili i ruční pracovníci, k nimž se kolem půl osmé s lopatami a hrably přidají také pracovníci zaměstnaní v režimu veřejně prospěšných prací. Stále sněží, prosíme řidiče i chodce o ohleduplnost a opatrnost. Uklízí se, ale nejde všechno najednou.

11:30 Jablonec nad Nisou - Od rána napadlo více než 10 cm mokrého sněhu. Technické služby jsou v terénu, zajišťují průjezdnost města. Problematická je situace na příjezdu od Prahy – ul. Turnovská a Pražská (krajské komunikace), dopravu komplikují kamiony a nákladní auta, doprava tam stojí. Aktuálně je kolona také na Liberecké od Zeleného údolí ve směru do Jablonce, kde zůstal viset kamion. Ulice 5. května je zablokovaná ve směru do centra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…