Náměstkyně ministra vnitra na ašské radnici

26.01.2015 7:29

Ašskou radnici ve středu 21. ledna navštívila náměstkyně ministra vnitra pro veřejnou správu a legislativu, Mgr. Jana Wildumetzová.

Náměstkyně ministra vnitra na ašské radnici
Foto: wikipedia
Popisek:

„Aš byla prvním městem, kam paní náměstkyně při středeční cestě po Karlovarském kraji, zavítala. Jsme tomu velice rádi. Nebývá totiž zdaleka běžné, že do Aše přijede takto vysoce postavený státní úředník,“ řekl starosta města Dalibor Blažek.

Na schůzce byla diskutována témata související s fungováním státní správy v mikroregionech, hovořilo se také o návrzích, které by měly zlepšit servis pro občany, o připravovaných legislativních změnách, jež se mohou dotknout práce samospráv a jejich rozpočtů. „Pro nás je důležité, že je na tomto postu bývalá dlouholetá starostka. Máme totiž často pocit, že změny zákonů, které mají dopad na život v obcích, připravují lidé bez zkušeností s komunální politikou,“ doplnil D. Blažek, který novou náměstkyni ministra vnitra zná nejen z dob jejího působení na radnici v Horním Slavkově, ale i v zastupitelstvu Karlovarského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: muas.cz

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…