Olomouc: Kino Metropol hraje naslepo pro TyfloCentrum

03.05.2017 10:50

Pokud máte rádi filmy a ještě chcete podpořit dobrou věc a lidi se zrakovým postižením, pak nesmíte chybět 31.5.2017 od 20.00hodin v kině Metropol.

Olomouc: Kino Metropol hraje naslepo pro TyfloCentrum
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Co se bude hrát? To nikdo neví! V rámci jejich tradiční měsíční akce „Kino Metropol naslepo“ si totiž zakoupíte lístek a nevíte dopředu na jaký film vlastně jdete.

Protože Kino Metropol pomáhá tam, kde je to potřeba, chce touto akcí podpořit TyfloCentrum Olomouc, které od roku 2000 poskytuje soc.služby v našem kraji  osobám se zrakovým postižením. Z každé vstupenky půjde část financí  právě pro tuto organizaci.
Pokud si tedy chcete zpříjemnit poslední květnovou středu 31.5.2017, doražte do Kina Metropol a podpoříte i slabozraké a nevidomé z našeho kraje.

Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč/měsíc. TyfloCentrum Olomouc obdrží 29, 59 nebo 89 Kč/měsíc. Děkujeme! www.tyflocentrum-ol.czwww.darcovskasms.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…