Olomouc: Primátor přivítal první miminko místní porodnice v letošním roce

05.01.2016 9:17

Čtyři hodiny po novoroční půlnoci se v olomoucké porodnici narodilo první miminko letošního roku. Je jím Martin Kment z Horky nad Moravou a na světě se mu velmi daří. V pondělí 4. ledna ho přišel přivítat i primátor města Olomouce Antonín Staněk.

Olomouc: Primátor přivítal první miminko místní porodnice v letošním roce
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Malého Martina a jeho rodiče přišel navštívit přímo do porodnice, kam jim přinesl i několik drobných dárků – mamince kytici a chlapečkovi hrací deku a pár oblečků. „Martina srdečně vítám na světě a přeji vám všem hlavně zdraví a spoustu krásných společných chvil,“ poblahopřál rodičům primátor.

Malý chlapeček své rodiče pěkně napínal. S příchodem na svět se o týden opozdil. „Měli jsme mít vánoční dáreček, ale Martínek se narodil o týden později, tak máme novoroční. Jsme hlavně rádi, že je zdravý. To je nejdůležitější. A že se narodil jako první v Olomouci, to je jen milá náhoda, sám si to vybral,“ usmívají se šťastní rodiče.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…