Olomouc: Svatomartinské slavnosti provoní obě náměstí

09.11.2022 11:38 | Tisková zpráva

Čas otevírání letošních vín se blíží! Nenechte si 11. a 12. listopadu ujít Svatomartinskou Olomouc! Těšit se můžete nejen na bohatou nabídku vinařství na Horním i Dolním náměstí, ale také na tradiční svatomartinské speciality, cimbálovou muziku i ohňovou show. Chybět nemůže ani žehnání vínu a příjezd svatého Martina na koni.

Olomouc: Svatomartinské slavnosti provoní obě náměstí
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Pro letošní rok spojily síly Kulturní Olomouc, a.s. a Olomoucká vinná společnost a připravily pro Olomoučany i návštěvníky města bohatý program na obou náměstích. V pátek 11. listopadu od 11 do 22 hodin a v sobotu 12. listopadu od 10 do 22 hodin budete moci ochutnávat a nakupovat svatomartinská a mladá vína z více než 25 vinařství. Nemůže samozřejmě chybět nabídka tradičních svatomartinských specialit a podzimních pochoutek. Atmosféru doplní cimbálová muzika, pro děti budou připravené hry a tvořivý program a po setmění návštěvníky oslní ohňová show.

Jste-li mimoolomoučtí a rádi byste si společně s námi užili Svatomartinskou Olomouc, neváhejte využít zvýhodněných pobytových balíčků. Jejich součástí je totiž i voucher na košt vína na Dolním náměstí. Podrobnosti i konkrétní nabídku najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …