Opava: Permanentka umožní vstup na fotbal, hokej i basket

30.07.2017 18:00

Sportovní nadšence určitě potěší zpráva o nové možnosti zakoupit si permanentku s názvem Opava fandí. Ta bude majitele opravňovat ke vstupu na domácí mistrovská, přátelská i pohárová utkání včetně utkání play-off A-družstva mužů SFC, Klubu BK a Klubu HKO, tedy na fotbal, basketbal a hokej v soutěžním ročníku 2017/2018.

Opava: Permanentka umožní vstup na fotbal, hokej i basket
Foto: Opava
Popisek: Opava

„Permanentka, která umožňuje vstup zdarma nejen držiteli, ale také jeho dámskému doprovodu, se bude za 1590 korun prodávat v Turistickém informačním centru na Horním náměstí. Opatřena bude čárovým kódem, aby byl znemožněn vstup na jednu permanentku více osobám,“ uvedl 1. náměstek primátora Martin Víteček a dodal: „Chceme takto podnítit fanoušky k návštěvě různých utkání napříč sporty, které město financuje. Manažeři klubů se navíc tímto zavázali, že se termínově nebudou krýt domácí zápasy“.

Na zadní straně permanentky bude uvedena bližší specifikace ke vstupu na jaká utkání jednotlivých klubů opravňuje, případně k užití jakého sektoru hlediště -oproti ostatním klubům, u nichž žádná omezení nejsou dána, u Klubu SFC permanentka umožňuje jen vstup do sektorů F, G a H hlediště fotbalového stadionu.

První domácí utkání SFC je plánováno na sobotu 5. srpna. Permanentky budou v prodeji od úterý 1. srpna od 16 hodin. Na nadcházející sezónu jich bude vytištěno celkem sto.

„Prozatím s tím nemáme žádné zkušenosti a nevíme, jak to ovlivní prodej permanentek v jednotlivých klubech, proto je to limitováno stovkou. Je třeba si uvědomit, že permanentka nabízí významnou slevu pro vstup na celou sezónu,“ vysvětlil Martin Víteček a pokračoval: „Jedná se o počátek společné prezentace našich profilových klubů. Jsem rád, že tento krok kolegové radní podpořili a věřím, že i v budoucnu dají své hlasy dalším projektům nejen na podporu fandění v Opavě, ale i pro aktivní zapojení občanů do sportu, zejména dětí a mládeže.“

V rámci propagace projektu Opava fandí připravuje město s kluby také výrobu společných propagačních předmětů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.