Otrokovická radnice přispěje sportovcům na mimořádné akce

06.02.2016 6:25

Na akce mimořádného významu s mezinárodní účastí pořádané v Otrokovicích bylo vyčleněno v rozpočtu města 200 tisíc korun. Program pro poskytnutí dotací a jeho výši jednomyslně odsouhlasili na posledním jednání otrokovičtí radní. Žádosti budou přijímány v termínu od 2. do 9. března 2016.

Otrokovická radnice přispěje sportovcům na mimořádné akce
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

„Dotace mohou využít žadatelé na náklady spojené s organizováním či pořádáním akce mimořádného významu s mezinárodní účastí v oblasti sportu konané na území našeho města,“ přiblížila vedoucí odboru školství a kultury Barbora Šopíková. Doplnila, že žadateli může být poskytnuta dotace ve výši maximálně 50% celkových předpokládaných nákladů na danou akci, ale zároveň nesmí přesáhnout částku 50 tisíc korun.

Požádat o dotaci mohou spolky vykonávající činnosti v oblasti tělovýchovy a sportu, které mají sídlo v Otrokovicích, přičemž členové musí být pouze fyzické osoby a jejich činnost nesmí být komerční.

Vyplněné žádosti je možné doručit osobně na podatelnu Městského úřadu Otrokovice, nebo poštou na adresu Městský úřad Otrokovice, odbor školství a kultury, nám. 3. května 1340, 765 23 Otrokovice.

„Žádosti budou vyhodnocovány na základě stanovených kritérií, a rozhodnuto bude v termínu do 8. dubna 2016,“ uvedla závěrem Barbora Šopíková.

Celý program pro poskytování dotací a formulář žádosti pro poskytnutí dotace naleznete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…