Pelhřimov: Město uvítalo své nové posily

10.11.2017 6:34

Obřadní síň pelhřimovské radnice žila podruhé v krátké době, po třech týdnech, slavnostními okamžiky při vítání nových občánků. Stalo se tak v pondělí 6. listopadu a občánků bylo tentokrát 24.

Pelhřimov: Město uvítalo své nové posily
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Při prvním vítání, které začalo ve 14 hodin, to byli Josef Bulant, Adéla Fišerová, Mirabel Summer Bird, Jan Polanecký, Christian Kubiska, Simona Chaloupková, Josef Talich, Štěpánka Kosová, Andrea Paclíková, Laura Jušková, Eliška Paclíková a Tereza Závůrková, při tom druhém od 15 hodin pak David Vácha, Alice Navrátilová, Adam Snížek, David Blažek, Nela Kochová, Ela Bartoňová, Ella Charouzková, Nikol Berková, Robin Beneš, Samuel Lorenc, Vojtěch Koten a Matyáš Hána.

Rodiče vyslechli proslovy místostarostů Ladislava Meda a Josefa Kocha, po kterých následovalo pásmo básniček a písniček v podání dětí z Mateřské školy Komenského. Poté rodiče podepsali „Slavnostní zápis o uvítání dítěte do života“ a nakonec obdrželi blahopřání a pěkné dárky: knížky pro zachycování důležitých okamžiků prvních let života dětí, tradiční finanční příspěvek (1500 korun od města a 500 korun od pelhřimovské pobočky WSPK) a dětské bryndáčky s nápisem „Občánek Pelhřimova“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

16:14 Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

Vydat se blíž k lidem a oslovit je jako potenciální návštěvníky Kroměříže v jejich domovském prostře…