Plzeň 3: Policisté převzali dar od vedení plzeňského centrálního obvodu

30.12.2020 9:33

Tři kusy germicidních lamp převzali policisté z Městského ředitelství policie Plzeň z rukou vedení plzeňského centrálního obvodu.

Plzeň 3: Policisté převzali dar od vedení plzeňského centrálního obvodu
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

V rámci dlouhodobé a vynikající spolupráce Městského obvodu Plzeň 3 a Městského ředitelství policie Plzeň proběhlo v zastupitelském sále Úřadu městského obvodu Plzeň 3 slavnostní předání věcného daru. Starosta obvodu David Procházka, I. místostarosta Petr Baloun a místostarosta Ondřej Ženíšek předali řediteli Městského ředitelství policie Plzeň plk. Karlu Machuldovi tři kusy germicidních lamp, které využijí především policisté vykonávající službu v teritoriu městského ředitelství. Pro výkon služby jsou tyto lampy v současné době prakticky nepostradatelné.

Tyto vysoce kvalitní přístroje jsou určeny pro přímé ozařování a ničení mikroorganismů ve vzduchu a patří k nejúčinnějším způsobům dezinfekce vzduchu. Policisté je budou využívat v prostorách a dalších místech, kde dochází k větší rotaci osob pro minimalizaci rizika přenosu nebezpečných virů a bakterií.

Slavnostního předání daru se zúčastnil i náměstek ředitele Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje plk. Michal Krejbich.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

16:31 Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

S nervozitou a obavami vyhlíží pracovníci stavebních úřadů letošní 1. červenec. Právě tento den vsto…