Plzeň: Součástí festivalu Živá ulice budou i Fashion Days

13.08.2017 16:01

Největší koncerty se v rámci festivalu Živá ulice na náměstí Republiky, které každým rokem navštíví několik tisíc lidí, se odehrají od 16. do 20. srpna.

Plzeň: Součástí festivalu Živá ulice budou i Fashion Days
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Návštěvníci festivalu budou moci zhlédnout filmy, výtvarné umění, ale i exhibice ve slam poetry. V Proluce a v Šafaříkových sadech vznikne již tradiční Inspiral Garden, oblíbený bar ukrytý pod korunami růžových keřů.

Součástí akce budou Fashion Days, tedy dva dny autorské módy a designu na náměstí Republiky ve dnech 17. a 18. srpna. Šafaříkovy sady provoní food festival národnostních menšin Babylon na Plotně. V Proluce je připraven program pro děti. Vůbec poprvé tam pro nejmenší vznikne Loutkoviště, tedy originální konstrukce loutkových divadýlek, kde si mohou děti vyzkoušet stát se hercem, režisérem i hudebníkem.

Celodenní zábava pro celou rodinu bude otevřena v Proluce každý den od 15 do 19 hodin. Živou ulici zakončí festival polévky v Plzeňském Prazdroji 3. září. Vstup na všechny akce Živé ulice 2017 je zdarma.

Program Živé ulice najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…