Do Plzně dorazí hvězdy českého sportu

10.08.2017 10:47

Za devět dní odstartuje největší sportovní projekt tohoto roku – Letní SPORTMANIE Plzeň 2017. Účast už potvrdil jeden z nejlepších světových lezců a trojnásobný mistr světa Adam Ondra, profesionální český strongman závodící ve střední váze, nejsilnější muž Evropy a druhý nejsilnější muž světa Jiří Tkadlčík, sportovní psycholog a osobní kouč mnoha českých top sportovců Marian Jelínek, čeští biatlonoví reprezentanti Veronika Vítková a Ondřej Moravec, olympijský medailista v triatlonu Jan Řehula nebo manažer české házenkářské reprezentace Karel Nocar.

Do Plzně dorazí hvězdy českého sportu
Foto: archiv primátora
Popisek: primátor města Plzeň Martin Zrzavecký (ČSSD)

Připravena je podle slov pořadatelů také řada autogramiád, a to například s hráči nejúspěšnějších a nejpopulárnějších plzeňských kolektivních sportů – fotbalu, hokeje a házené. Letní SPORTMANIE Plzeň 2017 se bude konat od 18. do 27. srpna 2017. V prostoru amfiteátru a parku za OC Plzeň Plaza nabídne největší outdoorovou sestavu trampolín v České republice, lanové a lezecké centrum, fit park, dětský koutek, sektory se střeleckými sporty, vodní svět s wakeboardingem, paddleboardingem a další. Připraveny jsou také běžecké závody zdatnosti, besedy se sportovci, přednášky o zdravém životním stylu, ranní cvičení a další zajímavosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…