Plzeň: Ve Škodalandu jsou dětem k dispozici všechna sportoviště

21.07.2017 9:58

Oblíbené příměstské tábory, zaměřené především na kolektivní spoty a in-line bruslení, se ve čtyřech turnusech konají také letošní léto ve Škodalandu. Tábory pořádá organizace Sportgen, a že je o ně veliký zájem svědčí i to, že jejich kapacita je naplněna již několik týdnů před začátkem prázdnin.

Plzeň: Ve Škodalandu jsou dětem k dispozici všechna sportoviště
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

"Program je zaměřený na sportovní tématiku s důrazem na in-line bruslení. Během týdne si děti vyzkouší nejrůznější sportovní disciplíny a sportovní hry. Značnou část tábora se budou učit a zdokonalovat zábavnou formou v jízdě na in-line bruslích, klademe důraz ale i na rozvíjení osobnosti dětí, týmovou spolupráci a kooperaci a začlenění dětí do kolektivu. Kromě výuky na in-line bruslích tedy budou hrát i nejrůznější pohybové, míčové, raketové a stolní hry," přiblížil programový obsah tábora jednatel společnosti Mgr. Jan Hála.

Příměstské tábory se letos ve Škodalandu konají ve čtyřech turnusech, dvakrát v červenci a dvakrát v srpnu, vždy od pondělí do pátku. Druhý táborový týden přišel děti pozdravit starosta Městského obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer.

"Bohužel, ne všichni rodiče si mohou přes prázdniny vzít delší dovolenou, a tohle je skvělý způsob, jak dětem zajistit zábavu, ale také aktivní vyžití a třeba i nové kamarády. Proto tento počin dlouhodobě podporujeme," uvedl starosta Neubauer, který dětem přivezl jako malý dárek zmrzlinu.

Během příměstských táborů jsou ve Škodalandu všechna sportoviště, včetně in-line dráhy, návštěvníkům k dispozici zcela bez omezení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…