Podkrkonošská společnost přátel dětí zdravotně postižených Semily obdržela cenu města

16.02.2017 19:05

Ocenění za mnohaletou podporu myšlenky integrace zdravotně postižených dětí do společnosti a dvacet let trvání tradice každoročního setkání hedikepovaných lidí z celé České republiky ...

Podkrkonošská společnost přátel dětí zdravotně postižených Semily obdržela cenu města
Foto: Luděk Kovář, Wikimedia Commons
Popisek: Semily

Ocenění za mnohaletou podporu myšlenky integrace zdravotně postižených dětí do společnosti a dvacet let trvání tradice každoročního setkání hedikepovaných lidí z celé České republiky pod názvem Patříme k sobě obdržela u příležitosti Plesu města Semily v sobotu 11. února 2017 v Kulturním centru Golf Semily Podkrkonošská společnost přátel dětí zdravotně postižených Semily. Cenu města převzaly z rukou starostky města Semily Leny Mlejnkové paní Jaroslava Boudná, Věra Picková  a Jarmila Kuželová.
Podkrkonošská společnost přátel dětí zdravotně postižených Semily obdržela Cenu města Semily za podporu myšlenky integrace zdravotně postižených dětí do společnosti, za pořádání setkání zdravých a zdravotně hendikepovaných i mnohaleté pořádání akce Patříme k sobě.

"Festival Patříme k sobě se v letošním roce uskuteční již podvacáté." říká Lena Mlejnková, starostka města Semily.
"Za ta léta se díky neúnavné práci Podkrkonošské společnosti přátel dětí zdravotně postižených Semily potřeba propojení světa zdravých lidí s těmi, kteří v životě tolik štěstí neměli, hluboce zakořenila v našich myslích. Podkrkonošské společnosti za to patří náš veliký dík." dodala starostka.

O Ceně města
Cena města Semily je svébytným projevem díku města žijícímu občanovi, spolku nebo jiné organizaci za činnost ve prospěch města nejen v daném kalendářním roce, ale i za celoživotní úsilí.

V žebříčku ocenění se nachází mezi čestným uznáním a titulem Čestný občan města. Ačkoli jde o cenu symbolickou, která není svázána s finanční odměnou, je stále cenou uznávanou a prestižní.

V uplynulých letech ji obdrželi např. Josef Zajíc, Bohumil Pick, Miloš Plachta či Ondřej Šír.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…