Polička: Detektivní pátrání s B. M. Horskou

25.10.2014 17:15

Spisovatelka, známá svými krimiromány ze současnosti, představí svůj nejnovější detektivní román Brouk. Spisovatelka zařadila Poličku na seznam svých autorských čtení a nedělní odpoledne 26. října bude tak ve znamení záhad, tajemství a pátrání s B. M. Horskou.

Polička: Detektivní pátrání s B. M. Horskou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Knihovna, ilustrační foto

Spisovatelka do Poličky zavítá již po několikáté. Do Čech přicestuje z Anglie, kde v současné době žije. V roce 2013 poličským čtenářům představila svůj první krimiromán Pach smrti a nyní zavítá do poličské knihovny se svým druhým detektivním románem.

„Na pozadí ústředního tématu, kterým je v mé nové knize konflikt v mnoha podobách a jeho důsledky, se odvíjí detektivní zápletka. Rozplétá ji stejně jako v první knize Elen Jollyová, anglická detektivní inspektorka s nejasnou minulostí. Tentokrát se děj přesouvá mezi Británií, Českou republikou a Finskem,“ uvedla ke své nové knize B. M. Horská.

Autorské čtení se uskuteční v neděli 26. října ve 14.00 hodin v čítárně poličské knihovny. Pořadem bude provázet Eva Skalníková. Hudebními hosty budou Lucie Pospíšilová a Karolína Erbenová. Obě autorčiny knihy bude možné zakoupit na místě. Vstup na čtení včetně malého občerstvení bude zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: policka.org

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.