Polička: Klub zdraví zve na vánoční posezení

15.12.2023 22:31 | Tisková zpráva

Adventní svátky jsou nejen svátky klidu a míru, ale jsou to také svátky jídla. Přiznejme si na rovinu, že většina z nás toho v prosinci sní mnohonásobně více než po zbytek roku. Protože ten zbytek bramborového salátu se přeci nemůže vyhodit, někdo ho musí dojíst. A odmítnout ochutnat cukroví na návštěvě, to také nejde, to by přeci bylo neslušné.

Polička: Klub zdraví zve na vánoční posezení
Foto: wikipedia
Popisek: Polička.

Náš Klub zdraví Vám sice nezaručí, že přes Vánoce nepřiberete ani kilo, ale minimálně Vám může ukázat a nabídnout i jinou možnost stravování a životního stylu.

Přijďte se proto podívat na tradiční vánoční posezení Klubu zdraví Polička se slovem a písněmi, které se bude konat ve středu 13.12. v 18 hodin ve středisku volného času Mozaika. Mimo jiné budete moci ochutnat i zdravější varianty cukroví. A protože zdravý životní styl není jen o jednom setkání, tak další přednášky (často i s ochutnávkou) budou probíhat i příští rok, o jejich konání Vás budeme vždy informovat v Jitřence.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…