Praha 10: Školka ve Vladivostocké má nový pavilon pro 56 dětí

06.02.2014 12:23

Kapacitu mateřské školky ve Vladivostocké ulici ve Vršovicích se místní radnici podařilo zvýšit o 56 míst na celkových 168. „Dosáhli jsme toho přístavbou nového pavilonu, na němž práce započaly počátkem srpna. Budova byla tento týden zkolaudována a začne sloužit dětem,“ uvedl starosta Prahy 10 Bohumil Zoufalík (Nez.)

Praha 10: Školka ve Vladivostocké má nový pavilon pro 56 dětí
Foto: wikipedia.org
Popisek: Městská část Praha 10

Nový objekt školky ve Vladivostocké má dvě nadzemní podlaží, kde jsou umístěna oddělení dětí a jedno provozní podzemní podlaží, částečně zapuštěné do terénu, zaujímá zhruba polovinu velikosti zastavěné plochy. Přístavba částí přiléhá k západní stěně stávající budovy, část budovy, kde jsou umístěny místnosti určené k pobytu dětí  je vysunuta jižním směrem do zahrady.

Hlavní vstup je řešen bezbariérově, do 2. nadzemního podlaží je přístup zajištěn schodištěm a rovněž výtahem s úpravou pro imobilní osoby. Součástí projektu je rovněž malé parkoviště a obnova zeleně.  Obě nadzemní podlaží jsou postavena z kontejnerových modulů. Obvodové stěny přístavby jsou opatřeny zateplovacím systémem s omítkou. Náklady na výstavbu dosáhly 21,2 miliónu korun bez DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha10.cz

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Přesun pečovatelské služby pod sociální služby přinesl pozitivní změny

16:14 Kroměříž: Přesun pečovatelské služby pod sociální služby přinesl pozitivní změny

Pečovatelská služba Kroměříž je od letošního roku součástí příspěvkové organizace města Sociální slu…