Praha 5: Jarní den seniorů 2016 se koná pod záštitou Petra Lachnita

01.06.2016 9:17

Pod záštitou radního pro sociální oblast JUDr. Petra Lachnita pořádá Městská část Praha 5 Jarní den seniorů. V rámci Jarního dne seniorů připravil Úřad MČ Praha 5 pro své seniory společenské setkání ve Švandově divadle na Smíchově.

Praha 5: Jarní den seniorů 2016 se koná pod záštitou Petra Lachnita
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Lachnit

Dne 1. června si při jarním dnu seniorů příznivci populárního zpěváka Václava Neckáře přijdou v Praze 5 na své. Při této příležitosti připravil Úřad MČ Praha 5 pro své seniory malé setkání, kam jim přijde popřát, ale především zazpívat Václav Neckář a skupina Bacily. Posluchači se budou moci těšit nejen na starší hudební hity, které zaplňovaly koncertní sály v 60. a 70. a  80. letech minulého století.

Zpěvák a filmový herec Václav Neckář se proslavil jako člen pěvecké skupiny Golden Kids, kde byl společně s Helenou Vondráčkovou a Martou Kubišovou. Hrál v mnoha úspěšných filmech, například v Menzelových Ostře sledovaných vlacích, Skřiváncích na niti nebo v pohádce Šíleně smutná princezna. Nazpíval mnoho popových hitů, mezi nimi například Stín katedrál.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…