Praha 5: Petr Lachnit zahájil Šachový turnaj „Smíchovská klání mládeže“

04.06.2016 18:24

Smíchovská radnice se stala v sobotu 4. června 2016 dostaveníčkem 87 mladých milovníků hry královské, kteří v doprovodu svých nejbližších, trenérů a vedoucích, přijeli bojovat na šachovnicích ve 20. ročníku mezinárodního šachového turnaje „Smíchovská klání mládeže“. Tento turnaj je pořádán pravidelně u příležitosti Mezinárodního dne dětí.

Praha 5: Petr Lachnit zahájil Šachový turnaj „Smíchovská klání mládeže“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Lachnit

Záštitu nad turnajem převzal JUDr. Petr Lachnit, radní Městské části Praha 5, který při zahájení turnaje hráče pozdravil a popřál jim hodně zdaru v nastávajících bojích.

Hrálo se Švýcarským systémem, kategorie do 12-ti let, 9 kol, 2x20 minut, kategorie do 16-ti let, 7 kol, 2x25 minut na partii. Boje na špici startovního pole byly vyrovnané a tak o vítězi rozhodlo až poslední kolo. Pěkné poháry a věcné ceny zajistil pořadatel Šachový klub Smíchov díky těm, kteří turnaj podpořili. Hráči vyjádřili svůj dík mohutným potleskem Úřadu Městské části Praha 5 za dlouhodobou podporu šachového sportu na Praze 5. Turnaj měl hladký průběh, hráče bezesporu uspokojil a svým konáním obohatil slavnostní společenskou na Praze 5.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…