Praha: Náměstkyně primátorky Eva Kislingerová se zúčastnila Dne mladých hasičů

14.07.2016 12:43

Náměstkyně primátorky hl. m. Prahy Eva Kislingerová se v pondělí 11. července zúčastnila zahájení Dne mladých hasičů pořádaného Sborem dobrovolných hasičů Prahy 1. Již pátý ročník této akce se konal v Loretánské zahradě.

Praha: Náměstkyně primátorky Eva Kislingerová se zúčastnila Dne mladých hasičů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Náměstkyně primátorky Eva Kislingerová

O tento příměstský tábor je mezi malými i většími dětmi každý rok velký zájem a bývá proto plně obsazen. Děti zde najdou pohyb, trénink a přípravu na post dobrovolného hasiče.

„Pro tuto aktivitu nelze najít jiná slova než obětavost, empatie a organizovanost k základnímu cíli. Je báječné, že se najde tolik obětavých lidí z řad dospělých dobrovolných hasičů, kteří ve svém volném čase toto všechno pro děti připravují. Jsem moc ráda, že hlavní město Praha finančně podpořilo tuto záslužnou činnost částkou 140 000 korun,“ sdělila náměstkyně primátorky hl. m. Prahy Eva Kislingerová.

Praha letos podpořila sbory dobrovolných hasičů na svém území částkou 88 350 000 korun. Ta je určena na rekonstrukce a modernizaci vybavení hasičských zbrojnic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…