Přerov: Občané mohou žádat o dotaci na obnovu kulturních památek

23.01.2015 12:15

Máte zájem čerpat peníze na obnovu kulturních památek? Pak si do 30. dubna podejte žádost na přerovském magistrátě. Na tuto akci vyčlenilo Ministerstvo kultury 484 tisíc korun.

Přerov: Občané mohou žádat o dotaci na obnovu kulturních památek
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

„Podpora je určena na zachování a obnovu nemovitých kulturních památek ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Přerov, které se nalézají mimo památkové rezervace azóny, nejsou národními kulturními památkami a nejsou ve vlastnictví České republiky. Popřípadě je podpora určena na obnovu movité kulturní památky pevně spojené se stavbou - může jít například o oltáře nebo kostelní varhany,“ uvedla Miroslava Švástová z přerovského magistrátu.Finanční podpora bude poskytnuta z dotačního programu Ministerstva kultury.

Podrobnější informace - včetně formuláře žádosti - naleznete na internetových stránkách Ministerstva kultury www.mkcr.cz, nebo na webu statutárního města Přerov www.prerov.euPodrobnější informace sdělí Miroslava Švástová, tel. 581 268 234, 606 022 975.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: prerov.eu

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…