Přerov: Přírodní koberec opět pokryje betonové náměstí

12.10.2017 10:01

Už podruhé se roztáhne na přerovském Masarykově náměstí koberec, který bude vonět hořkou vůní podzimu. Na zemi bude ve středu 1. listopadu vytvořen obrazec z nejrůznějších přírodních materiálů - dýní, šišek, listů, větví, plodů ovoce i zeleniny, kaštanů či šípků... Jaký motiv se tentokrát vetkne „do dlažby“, je prozatím tajemstvím pořadatelů.

Přerov: Přírodní koberec opět pokryje betonové náměstí
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

„Loni tu z přírodnin vznikl strom, který se stal ozdobou betonové plochy. V podobném duchu máme v plánu pokračovat i letos. Chceme zapojit do tvoření také Přerovany, takže zveme ke společnému dílu na náměstí všechny lidi, kteří jsou ochotní, šikovní, hraví a mají fantazii. Zapojit se může každý,“ říká jedna z pořadatelek Marta Jandová.

Aby koberec z darů přírody mohl vzniknout, potřebují organizátoři dostatek materiálu. Prosí proto Přerovany, aby nosili přírodniny od pondělí 16. října do Výstavní síně Pasáž v Kratochvílově ulici. Kdo bude chtít, může je donést i přímo na místo v den konání akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…