Příbram: Upozornění na taktické cvičení složek IZS

12.09.2017 18:52

Ve čtvrtek 21. 9. 2017 v době od 09.00 do 13.00 hodin na Zimním stadionu v Příbrami a v jeho bezprostředním okolí uskuteční taktické cvičení složek IZS – Hasičského záchranného sboru, Policie České republiky, Zdravotnické záchranné služby, Městské policie Příbram a jednotek sborů dobrovolných hasičů.

Příbram: Upozornění na taktické cvičení složek IZS
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

V této souvislosti upozorňujeme občany, že ul. Legionářů v úseku od ulice Osvobození po parkoviště mezi plaveckým bazénem a zimním stadionem zůstane v provozu a úsek ulice Legionářů od zimního stadionu po ul. Edvarda Beneše bude do ukončení cvičení uzavřen.

Městský úřad Příbram žádá občany, parkující se svými vozidly v této části ulice, aby respektovali přechodné dopravní značení a vozidla včas přemístili tak, aby je mohli používat i v době uzávěry, vozidla nepřekážela zasahujícím složkám a předešlo se jejich případnému poškození při nájezdu těžké záchranářské techniky.

Z důvodu bezpečnosti budou v době konání cvičení též uzavřeny pro veřejnost obě haly zimního stadionu.

Žádáme občany o porozumění a děkujeme za něj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.