Příbramští cyklisté na návštěvě na radnici

17.06.2013 20:17

Na návštěvu ke starostovi zavítali ve čtvrtek příbramští cyklisté. Mezi zúčastněnými nechyběl kapitán 8 členného týmu Martin Hebík, dále Michal Kesl, držitel 11 titulů na silnici a na dráze a z vedení manažer týmu mužů Jiří Wimmer a ředitel závodu Lidice a místopředseda klubu Zdeněk Fous.

Příbramští cyklisté na návštěvě na radnici
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Cyklisté poděkovali starostovi a městu za podporu, které se CK Příbram každoročně dostává. Dále se starostou Pavlem Pikrtem pohovořili o trénincích, dosavadních úspěších a zbytku sezony, ve které je čeká ještě několik závodů. Těmi nejbližšími, pořádanými naším klubem v okolí Příbrami, budou nejprve 14. září 2013 časovka dvojic v nedaleké Březnici, následovat bude o den později časovka do vrchu v Jincích, oba závody odstartují v deset hodin.

V současnou chvíli odjíždí cyklisté na soustředění na Šumavský Churáňov, vracejí se v neděli a ve čtvrtek je čeká odjezd na mistrovství Česka a Slovenska do Rumince na Váhom, kde se jede časovka.

Kromě klasických závodů jezdí závodníci i český pohár GO! Tam jsou kluci zatím v polovině, odjety mají čtyři závody, další čtyři je do konce sezony ještě čekají.

„Zatím se držíme na čtvrté pozici, ve hře je tedy stále boj o medaile,“ hodnotil probíhající sezónu kapitán Martin Hebík. Závodníci a vedení též vznesli prosbu o podporu tradičního závodu Grand Prix, který se v Příbrami jezdí každoročně.

Naši borci v sezoně startují na více než šedesáti závodech, sezona jim začíná v polovině března a zakončují ji na konci září. Držme jim proto i nadále palce a popřejme, ať jsou ve zbývající části sezony jen a jen úspěšní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pribram-city.cz

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

kampaň

Kde máte důkaz, že jsou všichni mimo vás ,,Putinovi užiteční idioti“? Nešíříte náhodu dezinformace, proti kterým paradoxně tak bojujete? A myslíte, že touto negativní kampaní docílíte něčeho pozitivního, třeba zklidnění politické situace v zemi? To je takový problém vést kampaň tak, že budete prezen...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Diskutovali nad možnostmi snížení dopravní zátěže

22:28 Znojmo: Diskutovali nad možnostmi snížení dopravní zátěže

Jak snížit dopravní zátěž ve Znojmě. To bylo hlavní téma diskuze odborníků v Centru Louka.