Prostějov: Jak jsou zadávány veřejné zakázky?

23.09.2018 20:06

Spolek Econlab, z.s., zřízený při Institutu ekonomických studií Univerzity Karlovy Praha, provedl již druhou rozsáhlou analýzu.

Prostějov: Jak jsou zadávány veřejné zakázky?
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Spolek Econlab, z.s,. zřízený při Institutu ekonomických studií Univerzity Karlovy Praha, provedl již druhou rozsáhlou analýzu úrovně a kvality zadávání veřejných zakázek. Statutární město Prostějov se v kategorii „velkých“ měst umístilo na 17 místě z 59 hodnocených zadavatelů.

Jde o výrazně nadprůměrný výsledek, který dokládá vysokou kvalitu práce Magistrátu našeho města v této oblasti. V analýze byly hodnoceny například parametry: nástroje podporující soutěž, poměř pochybení podle Úřadu na ochranu hospodářské soutěže, konzistentní jednání nebo kvalita dat ve Věstníku veřejných zakázek a na profilu zadavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…