Sokolov: Letošní advent s tradicí i překvapením

10.11.2017 15:49

Přijďte strávit kouzelné časy Adventu v Sokolově. Po všechny adventní neděle je pro Vás připravený vánoční program, včetně voňavých trhů nejen s vánočním zbožím. Nejdříve však přijměte pozvání k rozsvěcení vánočního stromu na Starém náměstí 3. prosince.

Sokolov: Letošní advent s tradicí i překvapením
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Program začíná už ve 14 hodin. Součástí je například druhý ročník Adventního běhu, tradiční koncerty, nebo polévka podávaná starostou města a dalšími představiteli Sokolova.

Jednou z letošních novinek je například ohňová show, akrobacie a fyzické divadlo v podání souboru Amanitas Fire Theatre a před samotným rozsvícením vánočního stromu nebude chybět překvapení.

Příznivci alpských strašidel se pak mohou těšit na Průvod čertů 10. prosince, letos s prodlouženou trasou, a milovníci vánočních a muzikálových melodií na Vánoční koncert 25. prosince v klášterním kostele.

Pořídit drobný, hezký dárek můžete letos mimořádně také na Charitativním jarmarku 17. prosince v prostorách Hornického domu. K prodeji zde bude převážně ručně vyráběné zboží z chráněných i domácích dílen. Výtěžek pořadatelé věnují nadačnímu fondu Šance onkoláčkům. Vyberte si z nadílky, kterou pro Vás letos Městský dům kultury připravil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…