Třebíč připravuje dokument ke zlepšování ovzduší

27.08.2018 16:47

Město Třebíč pořádá v souladu s celostátní koncepcí programu zlepšování kvality ovzduší v pátek 24. srpna 2018 od 13 hodin veřejné projednání koncepčního dokumentu pod názvem „Akční plán zlepšování kvality ovzduší ve městě Třebíči“, které se uskuteční v zasedací místnosti v budově na Masarykově náměstí.

Třebíč připravuje dokument ke zlepšování ovzduší
Foto: rep
Popisek: Třebíč

řebíč se dlouhodobě potýká s překračováním zákonných imisních limitů pro znečištění ovzduší. Základním cílem Akčního plánu zlepšování kvality ovzduší je zpracovat plán s návrhem opatření, která povedou ke zlepšení kvality ovzduší ve městě Třebíči do roku 2020.

S obsahem dokumentu se mohou občané seznámit na webových stránkách města či přímo na veřejném projednání, kde ho představí vedoucí odboru dopravy a komunálních služeb Aleš Kratina včetně návrhů konkrétních opatření. Občané mohou své připomínky ke zveřejněnému dokumentu podávat také elektronicky do 31. srpna 2018 na e-mailovou adresu Ivany Cahové (i.cahova@trebic.cz).

Veřejným projednáním chce město zjistit připomínky či podněty od občanů k navrženému dokumentu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Tylův náhrobek na Mikulášském hřbitově bude restaurován, v plánu je také učinit Plzeňský Slavín průchozím

10:23 Plzeň: Tylův náhrobek na Mikulášském hřbitově bude restaurován, v plánu je také učinit Plzeňský Slavín průchozím

Replika náhrobku v místě posledního odpočinku dramatika Josefa Kajetána Tyla v Plzni na Mikulášském …