Třeboň: Radnice je zapojena do systému Dobrý úřad. Váš názor nás zajímá

10.10.2016 7:30

Vedení města Třeboně zapojilo Městský úřad Třeboň do systému Dobrý úřad, jehož cílem je zjišťování názoru občanů především na práci úředníků městského úřadu a dále na kvalitu života ve městě. Uvítáme, pokud si po návštěvě úřadu uděláte čas a sdělíte nám svůj názor na průběh jednání s úředníkem, podělíte se o svou zkušenost, pošlete nápady na zlepšení.

Třeboň: Radnice je zapojena do systému Dobrý úřad. Váš názor nás zajímá
Foto: Třeboň
Popisek: Třeboň

Jak to celé funguje:

Během jednání na úřadě si můžete ze žlutého stojánku vzít formulář, v němž vyplníte svou e-mailovou adresu a pracoviště, na kterém jednání probíhalo. Vyplněný formulář vhodíte do jednoho z boxů umístěných u východů z úřadu. Během následujících dní Vás provozovatel portálu Dobrý úřad e-mailem požádá, abyste zhodnotili svou zkušenost s úřadem a městem. Hodnocení Vám zabere několik málo minut, odpovídat budete formou klikání na možnosti ano/ne či zakliknutím počtu hvězdiček. Pouze u otázek směrovaných na kvalitu života ve městě budete požádáni o krátkou odpověď.

Hodnocení je anonymní, systém neumožňuje úřadu sledovat, ze které e-mailové adresy hodnocení přišlo, popř. z jakých adres bylo či nebylo hodnoceno, nikdo se tedy nedozví, jak a zda vůbec jste hodnotili.

Pokud jste navštívili v jednom dni dvě různá pracoviště a obě budete chtít zhodnotit, je na Vás, zda vyplníte dva formuláře (obdržíte dva e-maily se žádostí o hodnocení).

Svou zkušenost (hodnocení) můžete vyplnit a odeslat nejpozději 5. den od obdržení e-mailu. Ze všech hodnotících vylosuje provozovatel portálu jednou měsíčně výherce poukázky do supermarketu.

Výsledky hodnocení a srovnání s ostatními městskými úřady, které se do systému zapojily, můžete sledovat na webových stránkách www.dobry-urad.cz.

Budeme rádi, pokud svým názorem přispějete k naší snaze o neustálé zlepšování služeb občanům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…