Turistická sekce stránek města Vimperk je v novém

09.10.2016 7:31

V nové grafické podobě se v těchto dnech představuje turistický portál oficiálních webových stránek města Vimperk včetně úvodní stránky.

Turistická sekce stránek města Vimperk je v novém
Foto: Vimperk.cz
Popisek: Vimperk

Úprava  www.vimperk.cz, která měla za cíl turistickou sekci vimperského webu výrazně zpřehlednit a zatraktivnit, stála 45 tisíc korun. Dvě třetiny nákladů pokryla dotace z Jihočeského kraje.

„Šlo nám o to, aby turistická sekce webu, která je pozvánkou do města, byla živější, modernější a přehlednější. Věřím, že se nám to povedlo a uživatelé internetu si na novou podobu brzy zvyknou,“ říká Lenka Švecová z odboru školství, kultury a cestovního ruchu MěÚ Vimperk. Do konce roku se ještě bude pokračovat v drobných úpravách a doplňování databází.

I když ostatní sekce na webových stránkách města zůstávají zatím nezměněny, tento stav nepotrvá podle Lenky Švecové dlouho. „Zatím jde o první etapu proměny stránek. Postupně chceme upravit a zmodernizovat i jejich zbývající části včetně obsahové a obrazové náplně.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…