Turnov: Přijďte s novým školním rokem otevřít dětské hřiště v centrálním parku

27.08.2017 19:12

První školní den 4. září bude pro děti připraveno slavnostní otevření nového dětského hřiště v parku u letního kina.

Turnov: Přijďte s novým školním rokem otevřít dětské hřiště v centrálním parku
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Od poloviny června tohoto roku probíhaly práce na první etapě revitalizace parku u letního kina, ve které bylo vybudováno nové dětské hřiště pro starší děti. Hřiště s lanovými prvky, zabudovanými trampolínami a vodním prvkem bude slavnostně otevřeno v pondělí 4. září 2017 od 9:00 hodin.

Pro děti je připraven zábavný doprovodný program, kterým si zpestří svůj první školní den po letních prázdninách. V programu se představí brazilská bubenická show skupiny Tam Tam Batucada. Středisko volného času Žlutá ponorka zajistí bublinovou show. Komu by nestačilo skákání na zabudovaných trampolínách, tak bude moci využít také nafukovacího skákacího hradu.

V parku budou pro děti připravena různá sportovní stanoviště, která zabezpečují partneři akce. Těšit se tak můžete na zapůjčení koloběžek od společnosti Sundisk, slackline, orientační běh nebo stanoviště Sportinline s lukostřelbou a frisbee.

Dozor na akci bude zajištěn díky Českému červenému kříži a Městské sportovní s. r. o. Na akci se také objeví městský maskot, bílý dvouocasý lev. Děti si k závěru slavnostního otevření odnesou sladkou pozornost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jičín: Cesta Valdštejnských architektů je dokončena a čeká na své návštěvníky

13:05 Jičín: Cesta Valdštejnských architektů je dokončena a čeká na své návštěvníky

V období od října 2018 do října 2023 probíhala realizace projektu Cesta Valdštejnských architektů. M…