Ústí nad Labem: Běžecký seriál RunTour rozběhá stovky sportovců

03.05.2017 7:32

Na loňskou úspěšnou premiéru naváže v květnu v Ústí nad Labem běžecký seriál RunTour, který už několik let rozbíhá celou Českou republiku.

Ústí nad Labem: Běžecký seriál RunTour rozběhá stovky sportovců
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Sportovní událost se bude konat v sobotu 13. května za účasti až 1500 běžců. Nejde pouze jen o uvolněnou a příjemnou atmosféru, svým startovným přispěje každý běžec Nadaci Leontinka, která pomáhá dětem a studentům se zrakovým postižením. V roce 2016 se díky RunTourákům na tuto nadaci věnovalo 1 044 300 Kč.

Poběží se pod záštitou ambasadora závodu boxera Lukáše Konečného. Běžci změří síly nedaleko Mariánského mostu na Střekově. Délka závodů bude stejně jako minulý rok 5 a 10 kilometrů pro dospělé a pro ty nejmenší 500 a 1000 metrů. Zvolená obtížnost tras odpovídá podmínám nejen profesionálních běžců, ale i těch, kteří s běháním začínají a je to jejich první závodní zkušenost. Přidáte se letos i vy a rozběháte tak s RunTour Ústí?

Registrovat se můžete na webových stránkách (ZDE). Aktuálně je startovné za 500 Kč, na místě pak bude za 600 Kč. Pro veškeré aktuality a dění okolo běhu sledujte Facebookovou stránku RunTour (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…