Ústí nad Labem: Pocitová mapa byla uzavřena a prochází hodnocením

08.08.2017 10:48

Pocitová mapa, do které lidé zaznamenávali na webu města své pocity z jednotlivých míst, je již uzavřena a vyhodnocuje se.

Ústí nad Labem: Pocitová mapa byla uzavřena a prochází hodnocením
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

V rámci hlasování bylo zadáno celkem 5411 pocitových bodů pro území města. K 1280 pocitovým bodům byl připojen doplňkový komentář.

Hodnocení občanů bylo poměrně kritické. V jednotlivých kategoriích získalo hodnocení Tady jsem na město hrdý - 530 bodů, Tady rád trávím volný čas - 663 bodů. Tady vidím příležitost pro rozvoj - 1207 bodů, Sem bych vzal návštěvu - 434 bodů, Tady je to ošklivé - 1442 bodů a Tady je to nebezpečné - 1135 bodů.

Nejvíce pocitových bodů bylo umístěno v obvodě Město – 3 631. Na Severní Terase to bylo 588 bodů, v Neštěmicích 567 a na Střekově 625 bodů.

Zatím proběhlo statistické vyhodnocení, v následném období budou pocitové body interpretovány v rozsahu kvalitativního vyhodnocení dat včetně uvedení návrhů příslušných opatření ve smyslu daných pocitů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Odborné sociální poradenství nově v Domečku, brzy bude otevřen i společenský sál

16:14 Znojmo: Odborné sociální poradenství nově v Domečku, brzy bude otevřen i společenský sál

Znojemské Centrum odborného sociálního poradenství (dále COSP) se přestěhovalo do bývalého Hotelu Zn…