Veselí nad Moravou: Rekonstrukce náměstí Míru pokračuje

07.05.2017 7:33

Rekonstrukce náměstí Míru pokračuje realizací přeložek inženýrských sítí – kanalizace, vodovodu, plynovodu, sdělovacích kabelů a kabelů elektrických rozvodů nízkého a vysokého napětí. Součástí rekonstrukce náměstí Míru je vybudování stezky pro pěší a cyklisty od ulice Tyršova po budovu České pošty a navazující cyklostezky směřující náměstím Míru jednou větví kolem hotelu Veselan do ulice Stolářské a druhou větví kolem Panského dvora do ulice Svatoplukovy.

Veselí nad Moravou: Rekonstrukce náměstí Míru pokračuje
Foto: Veselí nad Moravou
Popisek: Město Veselí nad Moravou

Od ulice Tyršovy prochází trasa stezky pro pěší s cyklisty po stávajících chodnících kolem budovy městského úřadu, křižuje park Petra Bezruče a dále pak prolukou zástavby rodinných domů kolem bytového domu prostorem mezi lékárnou a Českou poštou na náměstí Míru.

V prostoru náměstí Míru se budou cyklisté pohybovat po nově vybudovaných cyklostezkách nebo v samostatných jízdních pruzích na místní jednosměrné komunikaci od Panského dvora do ulice Svatoplukova a chodci po nově vybudovaných chodnících v západním a východním průčelí náměstí Míru.

Realizace této části stavby byla zahájena v polovině dubna, ukončena bude nejpozději 30. 10. 2017. Průchod pěších staveništěm bude zabezpečen po náhradních trasách, vybudovaných v bezprostřední blízkosti tras stávajících.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…