Vsetín: Každé další jednání nás posouvá blíže k novému nádraží

10.02.2017 14:32

Odsouhlasení dispozičního řešení nádražního, ale i přednádražního prostoru bylo cílem společného jednání mezi městem Vsetínem, Správou železniční a dopravní cesty (SŽDC) a projektanty, které na čtvrtek 9. února svolal na vsetínskou radnici starosta Jiří Čunek.

Vsetín: Každé další jednání nás posouvá blíže k novému nádraží
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„S ohledem na více jak miliardovou investici do vsetínského vlakového nádraží, jehož investorem je SŽDC, ale i velkých investic jak města Vsetína, tak i soukromého subjektu do přednádražního prostoru, je potřeba připravit celý projekt tak, aby všechny práce v území probíhaly koordinovaně, a byla zachována návaznost investic v centru Vsetína. Jsem proto rád, že jsme si odsouhlasili umístění společné odbavovací budovy pro vlaky i autobusy, podchodu a plochy, která bude sloužit k výstavbě parkovacího domu a můžeme tak zahájit projekční práce na dokumentaci pro vydání územního rozhodnutí, “ shrnul výsledky čtvrtečního jednání starosta Jiří Čunek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…