Zábřeh vstoupí do roku 2015 novoročním koncertem

28.12.2014 12:50

Nový občanský rok zahájí v Zábřehu slavnostní novoroční koncert v kostele sv. Barbory. Vystoupí na něm Zábřežský komorní orchestr pod vedením Martina Hrocha se sólisty Markétou Cabajovou na flétnu, Františkem Kolčavou na violoncello a sopranistkou Šárkou Hlochovou.

Zábřeh vstoupí do roku 2015 novoročním koncertem
Foto: archiv starosty
Popisek: starosta Zábřehu RNDr. Mgr. John František, Ph.D.

Program koncertu je navýsost atraktivní, návštěvníci uslyší skladby J. S. Bacha, A. Vivaldiho, W. A. Mozarta a dalších renomovaných autorů. Sváteční setkání při hudbě, které pořádá Město Zábřeh ve spolupráci se Zábřežskou kulturní a občanským sdružením Svatá Barbora, bude zároveň prvním koncertem prestižního hudebního cyklu Bravo Zábřeh v novém roce 2015. „Na novoroční koncert jsou zváni nejen vyznavači klasické hudby, ale všichni, kteří si chtějí první den nového roku zpříjemnit hodnotným kulturním zážitkem a také prožít chvíle pospolitosti a přátelské atmosféry,“ uvedl starosta František John, pod jehož záštitou se akce koná. Koncert v kostele sv. Barbory začíná v 15 hodin, vstupné je dobrovolné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: zabreh.cz

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Euro je cestou k vyšší prosperitě a stabilitě naší ekonomiky

To tvrdíte vy. Pokud ale vím, třeba v Řecku měli Euro a dostali se do velkých finančních problémů, které pak řešili ostatní státy, takže kdyby byla vaše teze správná, jak to že se Řecko dostalo do takových dluhů a hrozil krach jejich ekonomiky?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jičín: Cesta Valdštejnských architektů je dokončena a čeká na své návštěvníky

13:05 Jičín: Cesta Valdštejnských architektů je dokončena a čeká na své návštěvníky

V období od října 2018 do října 2023 probíhala realizace projektu Cesta Valdštejnských architektů. M…