Žatec: Nákladní ulice se otevře před Dočesnou, další uzavírky zmizí v září

09.08.2017 19:46

Ještě několik týdnů budou řidiče trápit uzavírky a dopravní omezení na několika místech Žatce. Jako první se má otevřít část Nákladní ulice, která je uzavřená v úseku u Kruhového náměstí.

Žatec: Nákladní ulice se otevře před Dočesnou, další uzavírky zmizí v září
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

Oprava inženýrských sítí v části Nákladní ulice skončila, nyní už dělníci pokládají nový povrch silnice. Práce by tu měly skončit do konce měsíce, tedy ještě před Dočesnou.

K závěru se blíží také velmi diskutované práce v ulicích Bratří Čapků a Dukelské. Úsek ulice Bratří Čapků kolem Barbaru by měl být průjezdný nejspíše začátkem září. Následně se má začít pracovat na dokončení oprav v navazující ulici Svatopluka Čecha.

Ulice Dukelská bude dokončená do konce září. Tam, stejně jako v Bratří Čapků, zdržela dokončení oprav přeložka plynovodu, který byl podle současných předpisů uložen v malé hloubce a plynárny jej musely ukládat hlouběji.

V průběhu září se ještě bude dál pracovat na opravě inženýrských sítí v ulici Volyňských Čechů (směrem na Holedeč), kde je aktuálně na křižovatce se Studentskou úplná uzavírka. Ta má platit do poloviny září.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…