Zlín: Besedy Ptejte se radního budou pokračovat i v roce 2015

19.12.2014 18:15

Také v roce 2015 bude pokračovat seriál besed s radními města Zlína na webu www.zlin.eu. Jejím prostřednictvím se mohou zájemci zeptat jednotlivých představitelů města na to, co je zajímá. Jako prvnímu bude možné klást v lednu otázky primátorovi Miroslavu Adámkovi.

Zlín: Besedy Ptejte se radního budou pokračovat i v roce 2015
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

„Ptejte se radního je pro občany další možností, jak s námi komunikovat. Budeme jen rádi, když se lidé ptát i nadále,“ prohlásil Miroslav Adámek.

K položení otázek bude sloužit ikona Ptejte se radního, která bude umístěná na titulní straně webu www.zlin.eu v rubrice Mohlo by vás zajímat. Po rozkliknutí se objeví formulář, do kterého bude možné vepsat dotaz.

Klást otázky bude možné od pondělí v 8 hodin do středy 15 hodin, všechny zodpovězené příspěvky se poté objeví na webu v pátek v 10 hodin.
Dotazovaní radní si vyhrazují právo neodpovídat na témata, která nespadají do jejich kompetencí, a na ty z dotazů, jež budou odporovat nepsaným pravidlům slušné mezilidské komunikace.

Besedy Ptejte se radního jsou jedním ze způsobů, jakým představitelé města komunikují s veřejností. O své práci pro občany dávají vědět také prostřednicím Magazínu Zlín, tiskových zpráv, webu www.zlin.eu, internetových spotů TV ZLÍN reportáže nebo na veřejných setkáních. Veřejnost má možnost se zeptat i v internetovém Diskusním fóru, průběhy zasedání zastupitelstva je možné vidět v on-line vysílání na městském webu nebo prostřednictvím záznamu, který je umístěný na www.zlin.eu, rubrika Otevřená radnice.

Rubrika Otevřená radnice nabízí i mnoho informací o hospodaření města. Zájemci zde naleznou například rozklikávací rozpočet, smlouvy s dodavateli či fakta k veřejným zakázkám. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…