Zlín: Na půlnoční mši do Štípy pojede speciální autobusová linka MHD

23.12.2023 11:17 | Tisková zpráva

Dopravní společnost Zlín – Otrokovice vypraví na Štědrý den mimořádný večerní autobus. Lidé ze Zlína a Velíkové tak dostanou možnost pohodlně cestovat na půlnoční mši v chrámu Narození Panny Marie ve Štípě.

Zlín: Na půlnoční mši do Štípy pojede speciální autobusová linka MHD
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Mimořádný spoj bude odjíždět jako linka 4a ve 21:56 z Podhoří. Od zastávky Náměstí Práce (22:04) pak bude vedena jako spoj číslo 36, který pojede přes Vršavu, Kostelec, kolem hřbitova a poutního chrámu ve Štípě. Spoj navíc zamíří také pro návštěvníky bohoslužby do Velíkové. Odtud pojede jako linka 46Y ve 22:35 hodin.

Po skončení bohoslužby pojede tento spoj jako linka 46 v 0:11 ze zastávky Štípa-pošta do Velíkové (v 0:12 ze zastávky Štípa-škola) a v 0:22 hodin z točny ve Velíkové jako linka 36e zpátky do Štípy. Zde zastaví v 0:29 na zastávce Štípa-škola, a po trase linky 36 se bude vracet přes Kostelec do Zlína.

Na zastávce Náměstí Míru bude zajištěna přestupní vazba na trolejbusové linky číslo 2 (do Otrokovic) a 8 (na sídliště Jižní Svahy). Poslední zastávku bude mít tento autobus ve Zlíně na obratišti Sportovní hala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Louny sečou trávu způsobem šetrnějším k životnímu prostředí

10:04 Louny sečou trávu způsobem šetrnějším k životnímu prostředí

Jak pomoci k zadržení vody v půdě a v boji se suchem, je otázkou a pro města naléhavou výzvou. Kvůli…